Dostava se vrši putem djelatnika tvrtke Mea Futura d.o.o. ili dostavne službe. Naručena roba na području cijele Hrvatske dostavlja se izravno u Vaš dom, odnosno na adresu koju navedete u narudžbi.

Dostava se vrši na području cijele Hrvatske od ponedjeljka do petka. Ako naručitelj želi brzu dostavu ili dostavu subotom, primjenjuje se obračunavanje po važećem cjeniku kurirske službe za navedene uvjete, te se posebno obračunava.

Ako naručitelj (primatelj) prilikom dostave nije kod kuće, dostavljač će na navedenoj adresi naručitelja ostaviti “Obavijest o prispijeću pošiljke” na kojoj će biti naveden telefonski broj za dogovor oko termina ponovljene dostave. Nakon tog roka pošiljka se vraća pošiljatelju. Za narudžbe iznad 109 Eura dostava je besplatna na području cijele Hrvatske.

Na području Zagreba dostava je besplatna, bez obzira na visinu narudžbe. Naručeni proizvodi pakiraju se tako da se tijekom dostave ne oštete. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke, te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod djelatniku dostave.

Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi s oštećenjima koja mogu nastati tijekom dostave. Ukoliko je do oštećenja došlo greškom zaposlenika tvrtke Mea Futura d.o.o. ista snosi troškove nadoknade štete.

Nakon što dostavljač zaprimi pošiljku od tvrtke Mea Futura d.o.o., tvrtka Mea Futura d.o.o. više nije odgovorna za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi s daljnjom isporukom robe. Uobičajeno vrijeme potrebno za dostavu je 1-2 dana, osim u slučajevima spriječenosti zbog više sile ili okolnosti na koje tvrtka Mea Futura d.o.o. nema utjecaj. Dostava se vrši na području Hrvatske. Ako želite dostavu u neku drugu zemlju, molimo pošaljite nam upit o cijeni dostave koju ćemo vam poslati mailom u ponudi.

Vaše podatke u procesu dostave ( ime, prezime, broj mobitela, adresa, mail adresa) moramo podijeliti s našom partnerskom dostavnom službom (DPD ili GLS), kako bismo osigurali da naručeni proizvodi stignu do vas bez zastoja. Ukoliko ne želite da čuvamo vaše osobne podatke, niti da ih dijelimo s našim partnerima, molim vas da nam javite putem emaila info@rasvjeta-mea-futura.com

  Uvjeti - Sve