Bežične svjetiljke koje želite imati
Objavljeno: 10. 03. 2021 - 2:47

Pred nama je sezona boravka na otvorenom, a prijenosne svjetiljke su super rješenje za to jer ih možete koristiti ne samo u zatvorenom, već i na otvorenom, pa čak i nositi ih na piknike i planinarenje. Ako ste zainteresirani za ove modele koje treba isprobati, pogledajmo neke.

 

 

Marca Sadlera vodila je želja da se pomakne izvan poznatog i pronađe novi kompozicijski jezik dok oblikuje Slampove tehnopolimere.

Osjetljiva, izvrsna i punjiva Lafleur baterijska stolna svjetiljka nastaje zagrijavanjem Lentiflex®-a na kontroliranoj temperaturi,

a zatim ručnim oblikovanjem se stvori cvijet. Svjetiljka ima magnetsku bazu.

Ova svjetiljka je odlična za dekoraciju stola, a možete ju i pokloniti dragoj vam osobi.

 

Slamp Lafleur Design: BY MARC SADLER

 

 

Poldina je dostupna u 11 različitih boja, uključujući 3 metalik boje, i u raznim dimenzijama i verzijama: kolekcija se sastoji od

stolne svjetiljke, podne svjetiljke, viseće svjetiljke i zidne svjetiljke, kao i verzije posebno za vaš vrt.

Punjive svjetiljke iz kolekcije Poldina imaju aluminijski učvršćivač u mat boji, polikarbonatni difuzor i izvor svjetlosti.

Kolekcija Poldina ima zaštitu IP54, što je čini idealnom za unutarnju i vanjsku upotrebu. Trajanje baterije zajamčeno više od 9 sati.

 

Zafferano Poldina

 

JELLYFISH je set dizajnerskih svjetiljki koje je kreirao Nahtrang. Ime mu potječe po obliku koji podsjeća na meduzu.

Zaobljene crne glave sa zlatnom unutrašnjosti i uravnotežene i atraktivne strukture daje savršeno svjetlo za dom.

Ova prijenosna svjetiljka savršena je za moderne dnevne sobe, spavaće sobe i vanjske prostore. Lampa ima 9 sati trajanja baterije.

 

Faro Jellyfish by Nahtrang

 

Uključite svjetlo i sve se čini vidljivim. Kaže se da se sakuplja samo u noćima punog mjeseca, da se pritisne i ostavi da se odmara na udaljenim mjestima, strogo uz svjetlost svijeća.

Tako se rađa Bacco, jedno od najfinijih "stolnih svjetala". Bijela satenska svjetiljka od stakla, detalj u poniklanom metalu. Originalna ideja za osvijetliti piknik

 

Karman Bacco by Matteo Ugolini

 

EGG punjiva stolna svjetiljka jedna je od sjajnih klasika Smart & Green. Zaobljenog oblika i glamuroznog, trendovskog dizajna čine je savršenom samostalnom lampom.

Kada vaši gosti dođu, impresionirajte ih koristeći ju kao središnji element za ukrašavanje vašeg stola. Promijenite njene boje i svjetlinu kako biste stvorili atmosferu

koju želite koristeći MESH tehnologiju integriranu u sve njihove proizvode. Ovaj ekskluzivni Bluetooth sustav omogućuje vam da u potpunosti prilagodite lampu kako želite.

Štoviše, njihovi su proizvodi intuitivni i uvijek toliko jednostavni za upotrebu zahvaljujući aplikaciji SmartMesh dostupnoj za iOS i Android.

Upotrijebite svoj pametni telefon ili tablet i otkrijte čarobni svijet nadohvat ruke!

 

Smart & Green Egg

 

Pogledajte i ostale naše bežične svjetiljke OVDJE

Galerija slika:

 

U našem web shopu:

Poveznice:
punjive lampe
  Savjeti o rasvjeti - Sve