Korištenjem internetskih stranica i web trgovine www.rasvjeta-mea-futura.com prihvaćate sve dolje navedene uvjete korištenja (PDF) i potvrđujete da ste iste pročitali i u potpunosti razumjeli. Ako se iz bilo kojeg razloga ne slažete s bilo kojim od uvjeta korištenja molimo Vas ne služite se ovim internetskim stranicama niti njezinom web trgovinom.

TRGOVAC:

Trgovac je tvrtka Mea Futura d.o.o. Cirkovljanska 2, 10 000 Zagreb, Hrvatska, koja posluje putem internetskih stranica i web trgovine www.rasvjeta-mea-futura.com
Tvrtka Mea Futura d.o.o. izdavač je i vlasnik internetskih stranica, web trgovine i domene www.rasvjeta-mea-futura.com.

KORISNIK:

Korisnik je bilo koji posjetitelj koji pristupa i koristi se ovim internetskim stranicama.

KUPAC :

Kupac robe je posjetitelj ovih internetskih stranica i web trgovine koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, plati kreditnom karticom, e-bankingom, virmanom (uplatnicom) u banci (pošti ili FINI) i pošalje narudžbu trgovcu.

SLIKE I OPISI:

Slike i opisi proizvoda dobiveni su od proizvođača/dobavljača ili preuzeti s interneta i ne moraju nužno biti identični. Djelatnici web trgovine www.rasvjeta-mea-futura.com nastoje što točnije navesti karakteristike proizvoda.
Zadržavamo pravo pogreške u opisu i slikama proizvoda. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave!

JAMSTVO:

Račun i jamstveni list su jedini dokumenti s kojima kupac može ostvariti svoja prava.

Prethodni
  Plaćanje
  Uvjeti - Sve